iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Op roadtrip? Wat dacht je van Tsjechië, in een snelle i30 N!

Zin in een spannende roadtrip? Dan moet je absoluut eens naar Tsjechië. Autovisie ging je voor. In een Hyundai i30 N! Niet helemaal toevallig, want in Tsjechië staat de fabriek waar deze heerlijke hot hatch van de band rolt. Maar behalve een bezoek aan de indrukwekkende productiefaciliteit in Nošovice zijn er nog meer redenen om Tsjechië te verkennen. Zoals een opwindende rit op het bloedsnelle stratencircuit van Masaryk. Uiteraard in een Hyundai i30 N. Dat levert natuurlijk knetterende beelden op. Kijk maar naar deze video!

Benieuwd naar de Hyundai i30 N?

We kunnen ons voorstellen dat je na het zien van de video nieuwsgierig bent geworden naar de Hyundai i30 N. Meer weten over deze 275 pk sterke sportieveling? Kom hem bewonderen bij de dichtstbijzijnde Hyundai-dealer of lees alles over de Hyundai i30 N op de speciale website.

Ontdek de Hyundai i30 N

Jagen achter het IJzeren Gordijn

Van zijn autoreis naar Tsjechië maakte redacteur Autovisie-testredacteur Peter Hilhorst behalve een vlog ook een prachtig artikel. Een verhaal dat leest als een jongensboek, zoals de kop boven het reisverslag al doet vermoeden: Jagen achter het IJzeren Gordijn. Het volledige artikel van Peter Hilhorst lees je in Autovisie nr. 22.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen