iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Memphis Depay met andere sterspelers in film A Matchday in Europe

Stel je eens voor: een voetbaltopper voor lege tribunes. Of juist een volgepakt stadion, maar dan zonder wedstrijd. Met andere woorden: voetballers en supporters kunnen niet zonder elkaar. Om de hechte band tussen de twee te benadrukken en Hyundai’s passie voor het voetbal onder de aandacht te brengen, maakte Hyundai een bijzondere film, getiteld A Matchday in Europe. Uiteraard met een hoofdrol voor de fans, maar ook voor Nederlands international Memphis Depay! Bekijk hieronder video:

Nauwe samenwerking met voetbalclubs

De film A Matchday in Europe volgt fans van de vijf partnerclubs van Hyundai tijdens hun reis van en naar een wedstrijd. Waar vaak alle aandacht uitgaat naar de voetballers, staan in deze film vooral de fans centraal. Door nauw samen te werken met de vijf partnerclubs hoopt Hyundai de sport nog dichterbij de supporters te kunnen brengen. Hyundai wil zijn passie voor het voetbal namelijk graag delen en zoveel mogelijk mensen warm maken voor deze sport.

Veel bekende voetballers in film

Behalve Memphis Depay (Olympique Lyonnais) zien we in de film nog tal van andere bekende voetballers voorbij komen, zoals voetballer van het jaar in Bosnië Edin Džeko (AS Roma), sterspeler van wereldkampioen Frankrijk Antoine Griezmann (Atlético Madrid), aanvoerder van het Belgisch nationale team Eden Hazard (Chelsea) en voormalig Feyenoord-speler Salomon Kalou (Hertha BSC). Al deze voetballers zijn actief bij de vijf grote Europese voetbalclubs waarvan Hyundai sponsor is.

De andere spelers in de film A Matchday in Europe zijn Javier Pastore, Cengiz Ünder en Bryan Cristante (AS Roma), Stefan Savić en Thomas Lemar (Atlético de Madrid), Olivier Giroud en Willian (Chelsea), Marvin Plattenhardt en Davie Selke (Hertha BSC) en Nabil Fekir, Anthony Lopes, Tanguy Ndembele en Bertrand Traoré (Olympique Lyonnais).

Blijf op de hoogte

Benieuwd wat Hyundai nog meer in petto heeft op het gebied van voetbal? Houd dan deze website goed in de gaten! Of meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.


Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen