iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Kom genieten van topsport en entertainment op WK handboogschieten

Wist je dat handboogschieten enorm populair is? Dit jaar wordt het wereldkampioenschap in ’s-Hertogenbosch gehouden en dat is dan meteen ook het grootste sportevenement van Nederland in 2019. Behalve van topsport kun je hier bovendien volop genieten van muziek en entertainment. Dus als je nog op zoek bent naar een leuk uitje om met jouw Hyundai naartoe te gaan: van 3-16 juni ben je van harte welkom in de hoofdstad van de provincie Brabant.

Aan de wereldkampioenschappen handboogschieten doen ruim duizend handboogschutters uit bijna honderdtwintig landen mee. Als trotse supporter én partner van deze olympische sport is Hyundai een van de hoofdsponsors van de mondiale titelstrijd.

Hyundai is partner van het WK handboogschieten dat dit jaar in ’s-Hertogenbosch wordt gehouden.

Para wereldkampioenschappen

In de eerste week van het WK (van 3 t/m 9 juni) komen de handboogschutters met een beperking (Para) in actie, in de tweede week (van 10 t/m 16 juni) tonen de beste valide handboogschutters ter wereld hun kunsten.

Bekijk het programma


Alle WK-finales op De Parade

Alle finales van het WK vinden plaats in het historische centrum van ’s-Hertogenbosch. Hier wordt De Parade, aan de voet van de Sint Jan, voor twee weken omgetoverd tot een imposante handboogarena met plaats voor drieduizend bezoekers.

Aan het WK handboogschieten in ’s-Hertogenbosch doen ruim duizend handboogschutters mee.

Vertier in de Archery4All-ruimte

Speciaal voor alle fans heeft Hyundai een Archery4All-ruimte ingericht waar je zelf kunt handboogschieten. Fan Plaza bevindt zich op loopafstand van De Parade. Hier kun je ook een bezoek brengen aan het Archery Museum en de Archery Cinema.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen