iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Dit is ons vlaggenschip – en jij kunt hem nu komen bewonderen

Wist je dat er geen automerk ter wereld is met zoveel verschillende geëlektrificeerde modellen als Hyundai? We hadden al de KONA Electric, de KONA Hybrid, de TUCSON Hybrid, de TUCSON Plug-in Hybrid, de TUCSON Mild-Hybrid en de waterstof elektrische NEXO en daar komen nu ook de SANTA Hybrid en SANTA FE Plug-in Hybrid bij. Beide gloednieuwe SUV’s zijn nu te bewonderen in de Nederlandse showrooms.

Met zijn imposante afmetingen, indrukwekkende looks en rijke geschiedenis is de SANTA FE het vlaggenschip van Hyundai. In 2000 lanceerden we de allereerste SANTA FE. Nu, 20 jaar later, is daar de nieuwste generatie van deze iconische SUV. Benieuwd naar deze gigant? Bekijk dan de video hieronder:

Premium-auto met de nieuwste technologieën

De nieuwe SANTA FE is de eerste Hyundai in Europa die gebouwd is op het nieuwe Hyundai-platform, van de derde generatie, en dat draagt bij aan nog betere prestaties, efficiëntie en veiligheid. De nieuwste technologieën maken van de SANTA FE nog meer een premium-auto. Hij heeft een stoer en onderscheidend design en is uitgerust met tal van nieuwe veiligheidsvoorzieningen.

De nieuwe SANTA FE is er met keuze uit heel veel uitvoeringen. De instapversie i-Motion biedt standaard onder andere: een 8-inch multimediascherm, centrale deurvergrendeling met keyless entry plus startknop en verlichting voorzijde in volledig LED uitgevoerd. Deze uitvoering is alleen beschikbaar in 5-zits variant. De vanafprijs van de nieuwe SANTA FE is € 44.495,- incl. BTW.

Het interieur van de nieuwe Hyundai SANTA FE. De SUV staat nu in de showroom.

Kom de SANTA FE bewonderen in de showroom

Benieuwd naar de nieuwe SANTA FE? Kom hem zelf uitproberen bij de Hyundai-dealer. Sinds 3 maart is het weer mogelijk om fysiek een bezoek te brengen aan de Hyundai-showroom. Maak wel van tevoren even een afspraak. Wil je showroom alleen virtueel bezoeken? Dat kan ook! Je kunt bijvoorbeeld (video)chatten met de dealer en de auto via een videoverbinding op afstand bekijken.


Zoek Hyundai-dealer

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen