iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Nog groter en beter: Santa Fe maakt zijn reputatie waar

De Hyundai Santa Fe is een echte icoon. Twee decennia geleden introduceerde Hyundai deze unieke SUV en nu is daar de vernieuwde versie van de – alweer derde generatie – stoere terreinauto. Onder de motorkap ligt een krachtige 2.2 CRDi-dieselmotor met 147 kW (200 pk) en qua comfort, uitrusting en veiligheidstechnologieën behoort hij tot de top in zijn klasse.

Sinds de lancering van de eerste Santa Fe in 2001 heeft Hyundai in Europa meer dan 1,6 miljoen SUV’s verkocht. Daarmee heeft Hyundai nadrukkelijk zijn naam gevestigd in de klasse van de SUV’s. In Europa verkocht Hyundai in de afgelopen 18 jaar meer dan 400.000 exemplaren van zijn vlaggenschip.

Ontdek de vernieuwde Santa Fe

Talloze trouwe Santa Fe-rijders in Nederland

De Hyundai Santa Fe was het allereerste model dat de stoere uitstraling van een terreinauto combineerde met het gebruiksgemak van een stationwagen en de luxe van een zakenauto. Niet voor niets zijn er talloze trouwe Santa Fe-rijders in Nederland. En dat aantal zal de komende jaren alleen maar verder toenemen door de komst van de vernieuwde Hyundai Santa Fe.

Santa Fe is standaard zeer rijk uitgerust

De prijzen van de Hyundai Santa Fe beginnen bij € 59.995,-. Daarvoor krijg je een standaard zeer rijk uitgeruste SUV, met onder meer 17-inch lichtmetalen wielen, een 8-inch navigatiesysteem met Krell Premium Audio, de nieuwste veiligheidssystemen, parkeersensoren vóór en achter en stoelverwarming vóór en achter. In de Premium-uitvoering krijgt de klant daar tal van extra’s bovenop. Hoe ziet jouw favoriete Hyundai Santa Fe eruit?

Stel jouw Santa Fe samen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen