iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Trots op onze mooie donatie aan Villa Joep!

€ 44.824,-! Met dit fantastische bedrag hebben wij Villa Joep een flinke boost gegeven in hun onderzoek tegen tegen neuroblastoom kinderkanker. De donatie aan dit fonds is te danken aan alle 13.500 Hyundai-rijders die de Winterinspectie 2016 bezochten.

Voor het symbolische bedrag van € 2,50 konden Hyundai-rijders hun auto laten controleren op een aantal wintergevoelige onderdelen. De opbrengst is in zijn geheel ten goede gekomen aan Villa Joep.
 
Mooie prijzen
Op hun beurt maakten alle Hyundai-rijders die de Winterinspectie bezochten kans op mooie prijzen. Zoals mevrouw Mackelenbergh (bij dealer Oostendorp Hyundai Den Bosch) en meneer Biemans (Peter Ursem Purmerend). Zij wonnen beide een Samsung HD 40” smart TV t.w.v. € 499,-.

Interview in iMotion
Meer weten over Villa Joep? Lees in iMotion het interview met Leontine Heisen, moeder van Joep Steijn die in 2003 – slechts 4,5 jaar oud – overleed aan neuroblastoom kinderkanker.
 
Andere goede doelen
Eerder steunde Hyundai andere goede doelen als Orange Babies, KWF Kankerbestrijding, Stichting Doe een Wens, Het Leger des Heils en het Ronald McDonald Kinderfonds.

Onderhoud
Bent u niet in de gelegenheid geweest om langs te komen tijdens de Hyundai Winterinspectie 2016 op 4 en 5 november? Geen probleem, want voor onderhoud aan uw Hyundai kunt u altijd terecht bij uw Hyundai-dealer. Een afspraak is zo gemaakt.
 
Zoek Hyundai-dealer
 
Fotobijschrift hoofdfoto:
Frans Ruijter (links) en Rob Knop (rechts) van Hyundai verrassen Leontine Heisen (tweede van links) en Marjan Blok (tweede van rechts) van Villa Joep met een cheque van € 44.824,58.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen