iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai op het podium in Rally van Monte Carlo

Hyundai Motorsport is het FIA World Rally Championship (WRC) uitstekend begonnen. In de Rally van Monte Carlo, traditioneel de openingswedstrijd van het seizoen, snelde Thierry Neuville naar een mooie derde plaats. Teamgenoot Dani Sordo finishte als vijfde op de besneeuwde wegen in Zuid-Frankrijk. Bekijk hieronder de review:

Nieuwe navigator voor Neuville

Vorig jaar nog won Thierry Neuville de Rally van Monte Carlo. Het was zijn allereerste zege in de legendarische rally. Omdat de Belgische coureur dit jaar aan de start verscheen met een nieuwe navigator – Martijn Wydaeghe – en de twee nog nauwelijks op elkaar waren ingespeeld, waren de verwachtingen minder hooggespannen. De derde plaats kwam daarom als een aangename verrassing. Als kers op de taart won Thierry Neuville ook nog eens twee klassementsritten.

Maak kennis met de Hyundai i20

De Hyundai-coureurs rijden hun WK-races in de speciaal voor het WRC geprepareerde rallyauto Hyundai i20 WRC. Wist je dat deze 380 pk sterke bolide is gebaseerd op de productieauto Hyundai i20 die gewoon bij jouw Hyundai-dealer verkrijgbaar is? Deze compacte middenklasser is al vanaf € 18.635.