iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

KONA Electric verslaat MG ZS EV in vergelijkingstest ANWB

Veel elektrische auto’s worden vooral zakelijk gereden, maar de Hyundai KONA Electric en MG ZS EV zijn ook onder particulieren populair. De twee compacte SUV’s ondergingen recentelijk een opfrisbeurt: reden voor de ANWB om ze bij elkaar te brengen voor een test. We verklappen je alvast: de KONA Electric wint het rechtstreekse vergelijk. Bekijk de video hieronder.

Vraag nu een proefrit aan

De Hyundai KONA Electric heeft een vernieuwd design, is slanker, verfijnder en voorzien van de nieuwste slimme technologie – en de actieradius bedraagt tot wel 484 kilometer op een volle batterij. Voor de Hyundai KONA Electric geldt een bijtelling van 16%. Ga langs bij de Hyundai-dealer voor een proefrit.


Boek een proefrit

De Hyundai KONA Electric heeft een vernieuwd design, is slanker, verfijnder en voorzien van de nieuwste slimme technologie.

KONA Electric vanaf € 35.495

De KONA Electric wordt geleverd met keuze uit vier uitvoeringen: Comfort, Fashion, Premium en Premium Sky. De Comfort-uitvoering is leverbaar vanaf € 35.495. De topuitvoering Premium kost € 45.295 en heeft onder meer stuurwielverwarming, stoelverwarming, stoelventilatie en privacy glas. Meer weten?

Ontdek de KONA Electric

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen