iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

In een zetel van leder en thee

Wist je dat Hyundai zijn leder kleurt met natuurlijke thee-extracten? Je leest het goed: lederkleuren met natuurlijke thee-extracten. Het kan echt! Theebladeren beschikken van nature over een zeer sterke kleur. Dat is vooral het geval bij olijfbladeren. Hyundai maakt gebruik van olijfbladeren om de lederen bekleding van diverse Hyundai-modellen te kleuren.

Een lederen interieur kun je helemaal naar jouw smaak laten aanpassen. Denk aan afwijkende kleuren of delen alcantara, meerdere kleuren per stoel, geplooid of geperforeerd leer of contrasterende stiknaden.

Natuurlijke bruine lederkleur

Hyundai gebruikt gedroogde olijfbladeren en maakt er vervolgens een natuurlijk looimiddel van. Het resultaat is een natuurlijke bruine lederkleur die tegen zonlicht kan en jouw interieur net wat fraaier maakt. Je hebt dus geen chemische middelen nodig om leder te kleuren. Wat begint als normale theebladeren, eindigt dus als natuurlijk looimiddel. Leuk toch?

Chique en heel erg praktisch

Verscheidene Hyundai-modellen zijn leverbaar zijn met fraaie lederen bekleding. Het zorgt niet alleen voor een chique uitstraling, het is ook nog eens makkelijk te reinigen en dus enorm praktisch. Benieuwd naar de vele mogelijkheden van lederen bekleding voor jouw Hyundai? Jouw Hyundai-dealer kan je er alles over vertellen.

Zoek Hyundai-dealer

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen