iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Wat als de i20 WRC en de i30 N tegen elkaar gaan racen?

Ze hebben dezelfde sportieve genen, delen hun passie voor snelheid, maar komen elkaar eigenlijk zelden of nooit in levenden lijve tegen. Daar hebben de mannen van het YouTube-kanaal Street FX Motorsport TV iets op gevonden. Zij brachten de 275 pk sterke hot hatch Hyundai i30 N en de rallyauto Hyundai i20 WRC (380 pk) samen op een circuit in Australië en organiseerden een ‘vriendschappelijke’ race tussen de twee snelheidsduivels. En de winnaar is … check de video!

Ervaringen uit het WRC-rallykampioenschap

De Hyundai i30 N is een van onze sportieve bolides uit het Hyundai N-modellenprogramma: auto’s die zich onderscheiden door hun vele pk’s, briljante rijgedrag en sportieve uiterlijk. De hot hatch profiteert net als alle andere N-modellen van de ervaringen uit het WRC-rallykampioenschap waar Hyundai Motorsport zeer succesvol is.

Ontdek de Hyundai i30 N

2.0 T-GDI turbomotor met 250 pk of 275 pk

De Hyundai i30 N blinkt uit door zijn aansprekende motorprestaties en uitmuntende weggedrag waardoor hij circuitwaardige prestaties kan leveren. De hot hatch met 2.0 T-GDI turbomotor is er met keuze uit twee vermogensvarianten. Behalve de standaardversie met 184 kW (250 pk) is er ook een Performance-versie met 202 kW (275 pk).

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen