iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

De IONIQ 6 brengt kleur in je leven

Kleur speelt een belangrijke rol in het interieur van een auto. Warme kleuren roepen een ander gevoel op dan koele kleuren. Een kleur kan je oppeppen, of juist somber laten voelen. Bij het ontwerp van de IONIQ 6 is goed nagedacht over het kleurgebruik binnenin de auto. En het resultaat is oogverblindend.

Het interieur van de IONIQ 6 is vooral ontwikkeld als een comfortabele en persoonlijke plek om te vertoeven. Het is een lifestyle-ruimte waarin je je op je gemak moet voelen. Daarbij is ook rekening gehouden met de stemming van de bestuurder. En die verschilt nog wel eens.

Daar bedacht Hyundai het volgende op: Dual Color Ambient Lighting. Daarmee kan de bestuurder de look & feel van het interieur helemaal aan zijn ‘mood’ aanpassen. Er is keuze uit 64 verlichtingskleuren en zes tweekleurenthema’s. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk de video:

Hoe sneller, hoe helderder

En dan is er ook nog de Speed Sync Lighting-modus. Deze functie voegt emotie toe aan de rijbeleving door de helderheid van de interieurverlichting voorin te variëren. Dat gebeurt aan de hand van de rijsnelheid van de auto, van 10% van de verlichting bij 30 km/u naar 100% van de verlichting bij 100 km/u.

Voor de bekleding in het interieur is er keuze uit vier kleuren: donkergrijs in combinatie met lichtgrijs, donker olijfgroen met lichtgrijs, zwart met lichtbruin en geheel zwart. Ook voor de kleur van het exterieur kun je alle kanten op. De IONIQ 6 is leverbaar in maar liefst twaalf carrosseriekleuren.

Ontdek de IONIQ 6

Het interieur van de IONIQ 6 is een lifestyle-ruimte waarin je je op je gemak moet voelen.

Volg het laatste nieuws rond de IONIQ 6

De IONIQ 6 beleefde in juli zijn wereldpremière en komt later dit jaar naar Nederland. Na de IONIQ 5 is dit het tweede model van het nieuwe line-up-merk IONIQ. Onder deze naam brengt Hyundai de meest uiteenlopende batterij-elektrische auto’s op de markt. Op de hoogte blijven van het nieuws rond de IONIQ 6? Schrijf je in voor de speciale IONIQ 6-nieuwsbrief.

Inschrijven IONIQ 6-nieuwsbrief

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen