iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Dit schrijft de pers over de nieuwe Hyundai KONA Electric

Elektrisch rijden in een betaalbare compacte SUV – en dat met slechts 4% bijtelling én met een zeer grote actieradius van maar liefst 482 kilometer. Dat klinkt toch als muziek in de oren? De Nederlandse pers heeft kennisgemaakt met de nieuwe Hyundai KONA Electric en reageerde enthousiast op onze zero emissie-auto. Wij verzamelden de eerste reacties voor je!

AD

'De Hyundai KONA Electric is zijn tijd ver vooruit', vindt het AD. 'Het model verschijnt in twee 'actieradius-smaken' op de markt en lijkt het met zijn combi van SUV-achtige body en grote 'range' ver te kunnen schoppen.' Lees hier de hele recensie:

ANWB

Volgens de ANWB ligt Hyundai met de onthulling van de KONA Electric op schema om de ambitie van het meest duurzame automerk ter wereld te verwezenlijken: 'Inmiddels is het lachen de meeste concurrenten wel vergaan; met name op het gebied van elektrische personenwagens pakt Hyundai flink door.' Lees meer op:

Autoblog

Autoblog zoomt in op de positie van de KONA Electric in de Europese markt, maar ook op het interieur van compacte SUV. 'Interessant is dat de KONA Electric geen schakelpook heeft, maar een zogenaamd shift-by-wire-systeem dat de ruimte in het interieur vergroot. Het interieur is sowieso behoorlijk ruim.' Klik hieronder voor het hele artikel:

Autovisie

'Driehonderd kilometer of vierhonderdzeventig kilometer. De volledig elektrische Hyundai KONA Electric wordt geleverd met twee verschillende accupakketten. Toch zijn er meer verschillen ...' De focus ligt bij Autovisie op de verschillende accupakketten én op de twee verschillende aandrijflijnen van de KONA Electric. Lees verder:

Autoweek

'Natuurlijk heeft Hyundai zijn best gedaan om de KONA Electric te onderscheiden van zijn benzinebroeders, zonder het kenmerkende KONA-design aan te tasten' stelt Autoweek. 'De verschillen? Een nieuwe voorbumper, een dichte grille en de bij de reguliere KONA's aanwezige dichte gleuf tussen grille en motorkap is verdwenen.' Lees meer via onderstaande link:

Autowereld

'Trekkracht te over, een serieuze actieradius en een rijke uitrusting.' Zomaar wat termen die Autowereld gebruikt om onze nieuwe Hyundai KONA Electric te introduceren. De volledige recensie lees je hier:

TopGear

TopGear noemt de nieuwe KONA Electric een reëel Tesla-alternatief. 'Hij is misschien niet zo hip, snel en sexy als de Tesla Model 3; je kunt hem tenminste wel rijden. Een belangrijke eigenschap voor een auto.' Hieronder de volledige recensie:

ZERauto

ZERauto vindt dat de KONA Electric een belangrijke auto voor Hyundai en denkt dat-ie wel eens heel populair kan worden, maar wacht ook nog even op de bekendmaking van de prijzen: 'Beetje afhankelijk van de prijzen natuurlijk, die binnenkort worden vrijgegeven. Komende zomer is de nieuwe Hyundai Kona Electric al te bewonderen in Nederland.' Het hele artikel lees je hier:

Blijf op de hoogte

Als eerste alles weten over de nieuwe elektrische SUV Hyundai KONA Electric? Schrijf je in voor de gratis Hyundai KONA Electric Nieuwsbrief.

Inschrijven KONA Electric Nieuwsbrief

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen