iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

VIDEO: daarom is rallyrijden nou zo’n vette sport!

Rallyrijden is hier (nog) niet zo populair als bijvoorbeeld in België, maar het spektakel is er niet minder om. Neem de GTC Rally bij Breda, daar gaf Bob de Jong in zijn bloedsnelle Hyundai i20 R5 een fraaie demonstratie ‘rallyrijden voor gevorderden’. Met een straatlengte voorsprong op de rest van het deelnemersveld won hij deze wedstrijd om het Open Nederlands Rallykampioenschap. En dat zag er zeer spectaculair uit. Gelukkig hebben wij de beelden. Bekijk de video:

Ruim aan de leiding in het klassement

Met zijn overwinning in de GTC Rally bezorgden Bob de Jong en zijn navigator Bjorn Degandt Hyundai opnieuw een mooi succes in Nederland. Eerder dit jaar won de Hyundai-rijder ook al de sterk bezette Visual Art Rally. Na drie rally’s gaat Bob de Jong ruim aan de leiding in de strijd om het Open Nederlands Rallykampioenschap.

Bob de Jong (rechts) en zijn navigator Bjorn Degandt vieren hun overwinning in de GTC Rally (foto Erik van ’t Land/RallyPicture

Kom kennismaken met de Hyundai i20

Wist je dat de rallyauto Hyundai i20 R5 van Bob de Jong is gebaseerd op de productieversie van de Hyundai i20 die gewoon bij jouw Hyundai-dealer in de showroom staat? Die moet je zeker een keer komen uitproberen!

Maak een gratis proefrit

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen