iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Bekijk de eerste teaserbeelden van de nieuwe IONIQ 5

Dé revolutie op het gebied van elektrisch rijden is misschien wel de IONIQ 5. Het is het allereerste model van het nieuwe line-up-merk van Hyundai, IONIQ, dat zich exclusief richt op puur elektrische auto’s. In februari maakt de IONIQ 5 zijn werelddebuut tijdens een speciaal online-evenement, maar nu al kunnen we je de eerste beelden tonen.

De IONIQ 5 wordt gebouwd op het gloednieuwe Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Hyundai heeft dit platform exclusief voor de volgende generatie elektrische auto’s ontwikkeld en betreedt daarmee een geheel nieuw tijdperk van schone mobiliteit.

Onderscheidend design en duurzame elementen

De IONIQ 5 is niet zomaar een elektrische auto. Zijn experimentele, onderscheidende design en duurzame elementen zorgen voor een unieke ervaring die specifiek is voor puur elektrisch aangedreven auto’s. Zo is de voorzijde van de IONIQ 5 voorzien van een matrix van op pixels geïnspireerde verlichting, als verwijzing naar de digitale technologie in de auto.

In de aerodynamisch gevormde velgen komt het Parametric Pixel-design ook terug. Ze meten 20 inch in diameter en zijn daarmee de grootste velgen ooit onder een elektrische Hyundai. De IONIQ 5 is ook het eerste model van Hyundai dat voorzien is van een schelpvormige motorkap, die doorloopt over de volledige breedte van de neus en daarmee zorgt voor een strakke en hightech look.

Reserveer jij binnenkort (als eerste) de IONIQ 5?

De wereldpremière van de IONIQ 5 vindt in februari plaats tijdens een speciaal online-evenement. Wil jij straks als een van de eersten rijden in de IONIQ 5? Reserveer hem dan op tijd! Dat kan vanaf het moment dat de IONIQ 5 officieel is gepresenteerd. Wanneer dat precies gebeurt? Je leest het allemaal in de speciale IONIQ-nieuwsbrief. Meld je snel aan, dan mis je niets!


Inschrijven nieuwsbrief

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen