iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Alle highlights van de IONIQ 5? Check het TV Report!

Stel je voor: je koopt nu een nieuwe Hyundai, die qua design zo ver zijn tijd vooruit is dat-ie over 10 jaar nog steeds modern oogt. Dikke kans dat dat lukt met de Hyundai IONIQ 5, die met zijn strakke, bijzondere ontwerp zomaar eens Elektrische Auto van het Jaar 2021 kan worden. Tijd voor een Hyundai TV Report!

In video hierboven vertelt Anne Lobbes, PR Manager Hyundai Nederland, je alles over de nieuwste batterij-elektrische auto van Hyundai. De IONIQ 5 werd gebouwd op het revolutionaire nieuwe Electric Global Modular Platform (e-GMP) waardoor je niet alleen een grotere actieradius, betere rijeigenschappen en meer binnenruimte hebt, maar ook nog eens veel sneller oplaadt. Binnen een paar minuten laadt de IONIQ 5 tot 80 % op, zodat je snel weer onderweg bent!

Lekker relaxen

De IONIQ 5 heeft nog veel meer bijzonders in petto. Het dak met zonneceltechnologie, dat je op jaarbasis 1.000 kilometer aan actieradius extra oplevert bijvoorbeeld. En een wielbasis van maar liefst 3 meter, een interieur vol ecologische materialen én een Vehicle-to-Load-aansluiting zodat je elk apparaat van stroom kan voorzien. Zelf even opladen? Easy peasy met de IONIQ 5, want de rugleuning van de voorstoelen kan met een druk op de knop in relaxstand. Perfect voor een powernap.

Ontdek de IONIQ

Bekijk alle prijzen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen