iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai TV: waarom iedereen zo enthousiast is over de nieuwe TUCSON

Naar de nieuwe Hyundai TUCSON kun je eindeloos blijven kijken; je ontdekt steeds weer iets nieuws. We hebben er dan ook alles aan gedaan om er een spraakmakende SUV van te maken, met een revolutionair design dat tot stand kwam met behulp van de allernieuwste digitale technologie. Wil jij meer weten over de nieuwe TUCSON? Op deze pagina vind je alles wat je over deze luxe SUV moet weten. Of bekijk het Hyundai TV Report hieronder. Wedden dat je enthousiast wordt?

Juweelachtige verlichting

Misschien wel het meest bijzondere element aan de nieuwe Hyundai TUCSON is de ‘verborgen’ verlichting. De dagrijverlichting is ingenieus verwerkt in de grille en alleen zichtbaar wanneer deze wordt ingeschakeld. Het donkerchromen design van de grille verandert dan dankzij ultramoderne verlichtingstechnologie in juweelachtige vormen.

Genieten van digitale cockpit

Binnen in de nieuwe Hyundai TUCSON is het eindeloos genieten. Een absolute eyecatcher is de digitale cockpit met zijn indrukwekkende 10,25-inch AVN-T-touchscreen en 10,25-inch instrumentencluster waarin ronde tellers en meters ontbreken. De luxe afwerking en sfeerverlichting zorgen voor een premium-sfeer.

Met de nieuwe TUCSON biedt Hyundai het grootste aanbod geëlektrificeerde aandrijflijnen in het SUV-segment.

Geëlektrificeerde aandrijflijnen

De nieuwe Hyundai TUCSON komt met een motorengamma in verscheidene smaken, waaronder een hybride-, een plug-in hybride- en een 48-volt mild hybrid-aandrijflijn. Daarmee biedt Hyundai het grootste aanbod geëlektrificeerde aandrijflijnen in het SUV-segment. Ook is er keuze uit conventionele verbrandingsmotoren.

Boek een proefrit aan huis

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe TUCSON? Probeer hem gewoon zelf eens uit. Langskomen in de showroom is momenteel helaas niet mogelijk, maar een proefrit aan huis wél. Dat is veilig en vertrouwd en wij brengen – op afspraak – de TUCSON langs wanneer jou dat uitkomt.

Vraag nu een proefrit aan

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen