iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

ACSI FreeLife magazine over de TUCSON Hybrid als trekauto

Bij het kiezen van een goede trekauto voor de caravan wordt allang niet meer gekeken naar alleen vermogen en trekkracht. Ook comfort, veiligheid, rijeigenschappen en technische snufjes spelen een belangrijke rol en in dat opzicht is de Hyundai TUCSON misschien wel de allerbeste caravantrekker die je kunt bedenken. In ieder geval wél voor ANWB Kamperen dat hem al uitriep tot ANWB Trekauto van het jaar 2021. Maar wat vindt het toonaangevende kampeermagazine ACSI FreeLife van de Hyundai TUCSON als trekauto? Bekijk de volgende impressie van ACSI FreeLife TV:

Hybride-aandrijflijn in de Hyundai TUCSON

De Hyundai TUCSON Hybrid heeft een nieuwe 1,6-liter T-GDI Smartstream-benzinemotor, een 44,2 kW sterke elektromotor, een 1,49 kWh lithium-ion-polymeerbatterij en een zestrapsautomaat. De hybride-aandrijflijn schakelt naadloos over van de benzinemotor naar de elektromotor en terug – soms zijn beide ook tegelijk actief.

Gecombineerd vermogen van 169 kW (230 pk)

Het gecombineerd vermogen van de Hyundai TUCSON 1.6 T-GDI Hybrid bedraagt 169 kW (230 pk), met een maximumkoppel van 350 Nm. Met zijn maximale aanhangwagengewicht van 1.650 kilogram en kogeldruk van 100 kg levert dat, in combinatie met een goede belading van de caravan, een stabiele combinatie en veilig weggedrag op.
Ontdek de Hyundai TUCSON Hybrid

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen