iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Is de Hyundai Tucson de perfecte ambulance?

Waar moet een ambulance allemaal aan voldoen? Te veel om op te noemen natuurlijk, maar dat hij vooral veilig, betrouwbaar, degelijk en ruim moet zijn staat als een paal boven water. Niet vreemd dat de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) in zijn zoektocht naar een nieuwe ambulance, of eigenlijk: rapid responder, uitkwam bij de Hyundai Tucson. Bekijk de slider hieronder voor meer afbeeldingen.

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond bestelde in totaal vier Hyundai’s Tucson 2.0 CRDi hp automaat 4x4. De vierwielaangedreven compacte SUV’s, geleverd door Visscher Hyundai in Tiel, zullen bij de VRR worden ingezet als rapid responder. De auto zal worden bemand door een verpleegkundige.

Ongevallen en rampen
De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) werkt in opdracht van de gezamenlijke gemeenten in het Rijnmondgebied. Binnen de VRR werken de ambulance, de brandweer, de geneeskundige hulpverlening samen bij ongevallen en rampen.

Gratis proefrijden
Nieuwsgierig geworden naar de Hyundai Tucson? Benieuwd hoe deze compacte SUV nu eigenlijk rijdt? Kom gewoon eens langs voor een gratis proefrit. Er is altijd wel een Hyundai-dealer bij u in de buurt!

Vraag gratis proefrit aan

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen