iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai i10: ‘De benchmark in zijn klasse, volwassener gaat het niet worden’

Vlogger InstaAutoVlog testte de nieuwe Hyundai i10 en is zeer enthousiast over de compacte stadsauto: ‘Deze auto is de benchmark in zijn klasse. Oké, je hebt de Opel Karl, dat is ook een serieuze A-segmenter, maar de i10 is toch méér auto. Dat was hij al voor de facelift, maar nu is hij ook nog eens een stuk stiller, comfortabeler en zuiniger. Volwassener dan de i10 gaat het in deze klasse niet worden.’ Benieuwd wat InstaAutoVlog nog meer over de nieuwe i10 zegt? Bekijk hieronder zijn vlog:

Vanafprijs Hyundai i10

De nieuwe Hyundai i10 staat nu in de showroom. Met een vanafprijs van € 12.995,- is het een van de scherpst geprijsde compacte auto’s in zijn klasse. De nieuwe Hyundai i10 is verkrijgbaar met keuze uit drie uitvoeringsniveaus: i-Drive, Comfort en Premium. Benieuwd wat de nieuwe Hyundai allemaal nog meer te bieden heeft?

Ontdek de nieuwe i10

De nieuwe Hyundai i10 is verkrijgbaar met keuze uit drie uitvoeringsniveaus: i-Drive, Comfort en Premium.

Maak een gratis proefrit

Ook zo benieuwd hoe de nieuwe Hyundai i10 nu eigenlijk zit, hoe hij voelt en hoe hij rijdt? Daar kom je snel achter door een gratis proefrit te boeken bij een dealer bij jou in de buurt. Kruip achter het stuur van de nieuwe Hyundai i10 en maak zelf kennis met zijn fijne rijkwaliteiten en slimme technologische vernieuwingen.

Boek een proefrit

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen