iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hoe High Heels-proof is de Hyundai i30 Fastback eigenlijk?

Dat de Hyundai i30 Fastback een bijzondere auto is wisten we al. Maar hoe zit het eigenlijk met de Flirt Factor van deze vijfdeurs-coupé? En is hij wel High Heels-proof? Allemaal zaken waar een man niet zo snel op let, maar vrouwen des te meer. Gelukkig is FemmeFrontaal er dan om juist die aandachtspunten onder de loep te nemen. En dat levert weer een heel andere, verrassende kijk op onze Hyundai i30 Fastback op. We pikten de 5 leukste quotes uit de test:

Fotografie: Raymond Zonneveld

1

Dat mijn Midnight Blue Color Fastback een bijzondere verschijning is op de weg valt op aan de nieuwsgierige blikken van medeweggebruikers op de snelweg. Ik zie ze denken: ‘Is dat nu een Mercedes? Nee verhip, het is een Hyundai!’.

2

Of zou het toch stiekem een Benz zijn? Want aan comfort kom ik écht niets tekort in de i30 Fastback. Hij is dan ook behangen met superveel luxe.

3

Daarnaast is er so much space voor al mijn bagage in de kofferbak én heb ik ideale bekerhouders binnen handbereik voor twee flesjes water.

4

Thats my thing! Het eerste dat ik doe als ik in de Hyundai i30 Fastback stap is de sportstand AAN. En gelijk voel ik dat hij kort en pittig reageert op mijn stuurbewegingen.

5

Of ik mijn hakken heb aangetrokken in de Hyundai i30 Fastback? Ja, natuurlijk en het gaat ook prima. Moet je het willen? Nee niet persé. Trek lekker je sneakers aan en zet de Fastback in standje sport, zoveel veiliger en juist leuker!

Benieuwd naar de hele test? Die lees je hier.

Wat is jouw favoriete Hyundai i30?

Welke Hyundai i30 past het best bij jou? Behalve de Hyundai i30 Fastback zijn er ook de allrounder Hyundai i30 Hatchback, de enorm ruime Hyundai i30 Wagon en de super sportieve Hyundai i30 N. Stuk voor stuk auto’s met een eigen karakter. Welke kies jij?


Kies jouw favoriete Hyundai i30

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen