iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Vernieuwde Hyundai i10 weer helemaal bij de tijd

De Hyundai i10 kan er weer helemaal tegenaan. Onze compacte topper, door AutoWeek uitgeroepen tot Beste stadsauto van Nederland, kreeg een opfrisbeurt en gaat met een nog jeugdiger, moderner design door het leven. Bekijk de foto’s:

Cascade-grille
Het uiterlijk van de nieuwe Hyundai i10 is op veel punten verfraaid. Wat meteen opvalt is de nieuwe Cascade-grille met zijn vloeiend golvende lijnen. Die grille wordt het nieuwe familiegezicht van alle nieuwe Hyundai-modellen en de Hyundai i10 is de eerste met deze aantrekkelijke neus.

Nieuwe voorbumper
Nieuw zijn ook de voorbumper en de ronde dagrijverlichting naast de Cascade-grille. Ook springen de nieuw getekende achterbumper, achterlichtunits en ronde mistlampen in het oog. De nieuw ontworpen zijpanelen accentueren de frisse uitstraling van de nieuwe Hyundai i10.

Verbeterde wegligging
Voor de Hyundai i10 introduceert Hyundai stalen en lichtmetalen wielen van een nieuw ontwerp. Verder zijn de wegligging, de vering en demping verbeterd en is de overbrenging van de besturing aangepast.

In december bij de dealer
Met al deze aanpassingen is de vernieuwde Hyundai i10 een van de aantrekkelijkste aanbiedingen in de klasse van de compacte auto’s. Van 1 t/m 16 oktober is hij te zien op de Autosalon van Parijs. In december wordt de vernieuwde Hyundai i10 bij de Nederlandse Hyundai-dealers verwacht. Dan worden ook de prijzen bekend. Meer weten over de vernieuwde Hyundai i10?
 

Ontdek de Hyundai i10

 

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen