iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Sluit een Hyundai Autoverzekering af en win een weekendje weg

De Hyundai Autoverzekering is er speciaal voor Hyundai-rijders. Helemaal op maat, voor een verrassend betaalbare premie en met enorm veel voordelen. Sluit tussen 1 april 2019 en 1 oktober 2019 een Hyundai Autoverzekering af en maak kans op een weekendje weg t.w.v. € 400,-.

Win een weekendje weg


Onbezorgd rijplezier is meer dan alleen rijden in een betrouwbare auto. Immers, ook een betrouwbare auto kan – zonder dat het jouw schuld is – schade oplopen en in dat geval wil je maar een ding: zo snel mogelijk weer op pad, zonder rompslomp.

De Hyundai Autoverzekering brengt uitkomst. Daarmee verzeker jij jouw Hyundai zoals jij dat wenst. Met de volledig casco-dekking ben je optimaal verzekerd. Dekking voor onder meer schade als gevolg van een aanrijding en vandalisme is inclusief.

5 jaar nieuwwaardedekking

Is jouw Hyundai total loss? Of gestolen? Heel vervelend, maar maak je geen zorgen. Met de 5 jaar nieuwwaardedekking van Hyundai Autoverzekering kun je gedurende de eerste vijf jaar voor de dan geldende catalogusprijs een nieuwe Hyundai uitzoeken (bij volledig casco). Alle voordelen op een rij:

  • Vijf jaar nieuwwaardedekking bij aanschaf van een nieuwe Hyundai
  • Twee jaar aanschafwaardedekking bij aanschaf van een gebruikte Hyundai
  • Geen eigen risico bij reparatie door een van de Hyundai-dealers
  • Onbeperkte accessoiredekking op door Hyundai af-fabriek geïnstalleerde accessoires

Meer informatie over de Hyundai Autoverzekering

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen