iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Natuurmonumenten en de IONIQ Electric: een mooie match!

Natuurmonumenten en de Hyundai IONIQ Electric: dat is nog eens een mooie combinatie, vind je niet? Allebei groen en dus een prima match; logisch dat de natuurbeschermingsorganisatie sinds kort rondrijdt in een zwarte Hyundai IONIQ Electric met Natuurmonumenten-bestickering. En dat staat hem goed, kijk maar!

Voorrang aan schone mobiliteit
Net als Natuurmonumenten vindt Hyundai een schone leefomgeving enorm belangrijk en juichen we rijden in een auto met een zeer lage of zelfs géén CO2-emissie toe. Daarom geeft Hyundai volop voorrang aan schone mobiliteit: zoals met de volledig elektrische auto op waterstof Hyundai ix35 Fuel Cell en met de Hyundai IONIQ.

Blue Drive
Hyundai investeert jaarlijks vele honderden miljoenen euro's in de ontwikkeling van zogenoemde ‘groene’ producten. Al deze activiteiten zijn gebundeld onder het label Blue Drive. Met dit initiatief heeft Hyundai één duidelijk doel voor ogen: het nog verder verlagen van de uitstoot van de huidige motoren en het introduceren van nieuwe efficiënte motoren en technieken.

Drie verschillende aandrijflijnen
De Hyundai IONIQ Electric van Natuurmonumenten, afgeleverd door Hyundai-dealer Cluistra, is volledig emissieloos. Behalve voor een elektrische IONIQ kun je ook kiezen voor hybride IONIQ; het is namelijk de eerste auto ter wereld met keuze uit drie verschillende aandrijflijnen: hybride met een benzine- en elektromotor, plug-in hybride (ook wel stekkerhybride genoemd) of alleen een elektromotor.

Ook elektrisch rijden?
Wil je niets missen van al het nieuws over elektrisch rijden bij Hyundai? Houd dan deze website goed in de gaten! Of meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai


Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen