iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Maak kennis met de nieuwe i20 en Tucson!

De Hyundai i20 en de Hyundai Tucson zijn twee absolute topmodellen uit de Hyundai-familie. Onlangs is het duo helemaal vernieuwd. Behalve slimmer en veiliger zijn beide paradepaardjes nu nog aantrekkelijker, met scherpere lijnen die hun sportieve karakter en stoere uitstraling extra benadrukken. Benieuwd naar de nieuwe i20 en Tucson?

Ontdek de nieuwe Hyundai i20

Ontdek de nieuwe Hyundai Tucson

De nieuwe Hyundai i20.

Nieuwe Hyundai i20: volop rijplezier

De vanafprijs van de nieuwe Hyundai i20 bedraagt € 16.995,-. Met Private Lease rijd je hem al vanaf v.a. € 279,- /mnd. De nieuwe Hyundai i20 biedt volop rijdynamiek. Hij stuurt directer en zorgt voor nog meer rijplezier. De krachtige 1,0-liter driecilinder turbomotor legt de nadruk op een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Benieuwd naar de rijkwaliteiten van de nieuwe Hyundai i20?

Maak een proefrit

De nieuwe Hyundai Tucson.

Nieuwe Hyundai Tucson: nog betere prestaties

De nieuwe Hyundai Tucson heeft een vanafprijs van € 32.995,- en met Private Lease rijd je hem al vanaf v.a. € 507,-/mnd. De SUV is ingrijpend vernieuwd, zowel qua design als connectiviteit en veiligheid. Nieuwe aandrijflijnen verbeteren de prestaties en de efficiëntie van de auto, op de weg én off-road. Zelf ervaren hoe de nieuwe Hyundai Tucson rijdt?

Maak een proefrit

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen