iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai en Stella: nog meer elektrisch rijplezier

Zeg je elektrisch rijplezier, dan zeg je Hyundai … maar óók Stella Fietsen! Wist je bijvoorbeeld dat de e-bikes van Stella al diverse keren tot de beste elektrische fietsen van Nederland zijn uitgeroepen? Welnu, beide elektrische grootmachten hebben de krachten gebundeld en daar heb jij weer enorm veel voordeel van.

Media delen

Wie nu een Hyundai IONIQ Hybrid aanschaft, krijgt daar namelijk een e-bike van Stella bij cadeau. De Hyundai IONIQ kan bovendien worden uitgerust met een speciale fietsendrager waarop twee e-bikes van in totaal 60 kilogram kunnen worden gemonteerd. Kan het mooier?

Keuze uit drie aandrijfsystemen
In hun zoektocht naar ‘groene’ mobiliteit en vrijheid voor een aangename prijs komen veel automobilisten bij Hyundai uit. De Hyundai IONIQ is de enige auto ter wereld die geleverd wordt met keuze uit drie aandrijfsystemen: volledig elektrisch, hybride of plug-in hybride.

Landelijke specialist in e-bikes
Fietsliefhebbers weten feilloos de weg naar Stella Fietsen te vinden. Het merk is in de loop der jaren uitgegroeid tot landelijke specialist in e-bikes. Uniek is dat het merk geheel in eigen beheer wordt ontwikkeld.

Rijplezier, comfort en zorgeloosheid voorop
Niet verwonderlijk dat Hyundai een samenwerking is aangegaan met de populaire e-bikefabrikant. Immers, de Hyundai IONIQ Hybrid is de ideale auto om er met de fiets op uit te trekken. De IONIQ en de e-bike van Stella geven twee vormen van mobiliteit op deze manier een extra dimensie, waarbij rijplezier, comfort en zorgeloosheid voorop staan.

Extra voordeel op fietsendrager
Wie nu een Hyundai IONIQ Hybrid koopt (vanaf prijs € 24.450,-) profiteert extra. Behalve dat de IONIQ Hybrid wordt geleverd met een e-bike van Stella ter waarde van duizend euro, geeft Hyundai ook nog eens extra voordeel op de speciaal voor de Hyundai IONIQ ontwikkelde fietsendrager.

Twee e-bikes van ieder 30 kilogram
Op deze fietsendrager kunnen twee e-bikes van ieder 30 kilogram per stuk worden gemonteerd. Deze slimme drager met toebehoren, trekhaak en bekabelingset kost normaal € 1.299,-, maar is nu verkrijgbaar voor € 1.049,-.

Media delen

Gratis proefrijden
Benieuwd hoe de Hyundai IONIQ Hybrid rijdt? Kom gewoon eens langs voor een gratis proefrit. Er is altijd wel een Hyundai-dealer bij u in de buurt!

Vraag gratis proefrit aan

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen