iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Deze elektrische step brengt je maar liefst 20 km ver

Hoe makkelijk is dat? Je rijdt met je Hyundai naar de rand van de stad, zet hem in de parkeergarage en legt vervolgens het laatste stukje van je reis af op je speciale elektrische step. Een trap op of af? Geen probleem; hij is zo licht dat je hem eenvoudig onder je arm kunt meenemen. Bekijk de video hieronder:

De elektrische step van Hyundai is compact, wendbaar en weegt slechts 7,7 kg. Het is een ideaal vervoersmiddel om je te verplaatsen in drukke steden. Dankzij een slim mechanisme is de elektrische step op te vouwen tot een handzaam pakketje.

Eenvoudig op te bergen

Ook handig: eenmaal ingeklapt is de elektrische step zo klein dat hij eenvoudig is op te bergen in jouw elektrische Hyundai. Daar laadt hij automatisch op met de elektriciteit die tijdens het autorijden wordt geproduceerd.

7Ah lithium-ion-batterij

De nieuwste versie van de elektrische step van Hyundai is uitgerust met een 7Ah lithium-ion-batterij. Daarmee haalt hij een topsnelheid van 20 km/u. Op een volle batterij kan de elektrische step een afstand van 20 km afleggen.

Regeneratief remmen

Om dat rijbereik verder te kunnen vergroten, wil Hyundai de elektrische step uiteindelijk uitrusten met een regeneratief remsysteem. Dit zorgt ervoor dat de batterij opgeladen wordt tijdens het remmen. De actieradius wordt daarmee met 10 procent vergroot.

Als eerste het laatste nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Hyundai? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.

Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen