iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

De Hyundai TUCSON is niet klein te krijgen

Met de TUCSON levert Hyundai al twee decennia een van de bestverkopende auto’s van Nederland. Twee jaar geleden zag de vierde generatie van de populaire SUV het levenslicht en ondanks de stevige concurrentie blijft de TUCSON fier overeind. Dat bewijst hij ook in een vergelijkende test van AutoWeek met de Renault Austral. De Fransoos is jonger en dus op sommige punten nieuwerwetser, maar niet dusdanig dat de TUCSON er zenuwachtig van wordt. Met zijn riante ruimteaanbod, comfortabele rijeigenschappen en hoogwaardige interieur blijft de TUCSON toonaangevend. Bekijk onderstaande video voor de volledige test.

Wat is jouw favoriete TUCSON?

De Hyundai TUCSON is een revolutionaire auto: vanwege zijn flamboyante design en slimme technologieën, maar ook door de grote keuze aan geëlektrificeerde aandrijflijnen. De TUCSON is er als hybride- en plug-in hybride, maar je kunt ook kiezen voor een aandrijflijn met 48-volt mild hybrid-technologie. En dan is er ook nog een supersportieve N Line-uitvoering van de SUV. Kies hieronder jouw favoriete TUCSON.

TUCSON Hybrid

De Hyundai TUCSON Hybrid heeft behalve een zuinige benzinemotor óók een krachtige elektromotor en een batterij. Dat zorgt er samen voor dat je nóg verder komt op een liter benzine.


Ontdek de TUCSON Hybrid

 

TUCSON Plug-in Hybrid

Met een druk op de knop schakel je in de Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid over naar de EV-modus voor puur elektrisch rijden. Zodra de batterij leeg is, neemt de benzinemotor het over.

Ontdek de TUCSON Plug-Hybrid

De Hyundai TUCSON is er als hybride- en plug-in hybride, maar je kunt ook kiezen voor een aandrijflijn met 48-volt mild hybrid-technologie.

TUCSON Mild Hybrid

Het 48-volt mild hybrid-systeem in de Hyundai TUCSON met benzinemotor zorgt voor een zuinig brandstofverbruik en verlaagt de uitstoot. Deze technologie biedt vooral in stadsverkeer veel voordeel.

Ontdek de TUCSON Mild Hybrid

 

TUCSON N Line

Deze supersportieve versie van de stoere SUV onderscheidt zich door tal van spectaculaire designdetails die geïnspireerd zijn op het high-performance N-label van Hyundai.

Ontdek de TUCSON N Line

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen