iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Suzanne Brummel in een KONA Electric naar triatlonwedstrijden

Triatlete Suzanne Brummel rijdt sinds kort in een Hyundai KONA Electric. ‘Een heerlijke auto met genoeg ruimte voor mijn sportspullen en fietsen’, zegt ze. Omdat Brummel net als Hyundai duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, stelt Hyundai Motor Nederland het aanstormende triatlontalent de compacte batterij-elektrische SUV graag ter beschikking.

Suzanne Brummel was in 2014/2015 Nederlands kampioen in het open water en bij de nationale kampioenschappen in het zwembad stond ze diverse keren op het podium. In 2021 startte ze met trainen voor haar eerste triatlon en die wón ze ook meteen. En Brummel vertegenwoordigde Nederland op de WK Aquathlon in Spanje. Dit jaar won ze brons op het EK triatlon in Polen en was ze beste dame in de Ironman West-Friesland in Hoorn.

Triatlete én ondernemer

Behalve triatlete is Brummel ook ondernemer. Ze geeft zwemcursussen en -clinics en is actief op het gebied van sportmarketing. Verder schreef Brummel Zwem, ‘een boek dat je helpt bij het verbeteren van je zwemtechniek en manieren van trainen’, vertelt ze. ‘Dit boek is als de personal coach die je wegwijs maakt in de zwemsport.’

Progress for Humanity

De normen en waarden van Suzanne Brummel sluiten naadloos aan op Hyundai’s visie Progress for Humanity. Hyundai loopt wereldwijd voorop op het gebied van geëlektrificeerd rijden en draagt daarmee bij aan schone en duurzame mobiliteit voor iedereen. Dit garandeert een gezonde toekomst voor toekomstige generaties en dat is helemaal in lijn met wat Suzanne Brummel wil uitdragen.

Verrijking van het leven

‘Sport is zoveel meer dan bewegen. Het helpt je dagelijks om gelukkiger en energieker in het leven te staan. Sport is een ontzettend waardevol hulpmiddel voor de verrijking van het leven. Ik streef naar het hoogst haalbare, maar sport moet vooral leuk zijn en dat kan alleen wanneer plezier en presteren hand in hand gaan!’

Groene line-up van Hyundai

De KONA Electric is een van de modellen uit de groene line-up van Hyundai. De compacte SUV is een van de bestverkochte elektrische auto’s van Nederland. Onlangs kreeg de KONA Electric een aangescherpt design, extra veiligheidsvoorzieningen en connectiviteitsfuncties, en upgrades op het gebied van comfort en gebruiksgemak. Zijn actieradius bedraagt tot wel 484 kilometer (WLTP) op een volle batterij. Benieuwd naar de vernieuwde KONA Electric?

Volg de reis van Suzanne op Instagram en zie hoe de KONA Electric haar verder op weg helpt.

Boek een proefrit

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen