iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Strijd om wereldkampioenschap rally nadert apotheose

Het gaat er nu echt om spannen in de strijd om de constructeurstitel in het FIA World Rally Championship (WRC). Het rallyteam van Hyundai verdedigt een voorsprong van 8 punten op de nummer twee Toyota. Met nog twee races te gaan – Spanje (25-27 oktober 2019) en Australië (14-17 oktober 2019) – heeft de lijstaanvoerder alles in eigen hand. Bekijk hieronder de preview:

Alle ogen gericht op Thierry Neuville

Hyundai Motorsport komt met drie rallyauto’s Hyundai i20 WRC in actie in Spanje. Alle ogen zijn gericht op Thierry Neuville. De kopman uit België bezet de derde plaats in het rijdersklassement. Kan hij het koploper Ott Tänak nog moeilijk maken? Dani Sordo en Sébastien Loeb maken de line-up van Hyundai Motorsport compleet.

WK-stand rijders

1. Ott Tänak 240 punten
2. Sébastien Ogier 212 punten
3. Thierry Neuville (Hyundai) 199 punten
4. Andreas Mikkelsen (Hyundai) 102 punten
5. Kris Meeke 98 punten

WK-stand constructeurs

1. Hyundai 340 punten
2. Toyota 332 punten
3. Citroen 278 punten
4. M-Sport Ford 200 punten

Maak kennis met de Hyundai i20

De Hyundai-coureurs rijden hun WK-races in de speciaal voor het WRC geprepareerde rallyauto Hyundai i20 WRC. Wist je dat deze 380 pk sterke bolide is gebaseerd op de productieauto Hyundai i20 die gewoon bij jouw Hyundai-dealer verkrijgbaar is? Die moet je zeker een keer komen uitproberen! Ontdek de Hyundai i20 op onze speciale website of kom langs voor een gratis proefrit.


Gratis proefrijden in de i20

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen