iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Veiligheid voor alles – en nu tijdelijk supervoordelig!

‘96 procent van automobilisten vervangt ruitenwissers te laat’, kopte Nu.nl met grote letters n.a.v. een onderzoek in opdracht van de BOVAG. Dat is best alarmerend nieuws, want goede ruitenwissers zijn – zeker in deze regenachtige, donkere dagen – onmisbaar als het gaat om jouw veiligheid en die van andere weggebruikers. Voor alle Hyundai-rijders hebben we daarom de volgende speciale aanbieding:

Download voucher

Kom langs zonder afspraak
Waarom Hyundai Aero ruitenwisserbladen? Omdat deze ruitenwissers perfect passen op je Hyundai en voor uitstekend zicht zorgen bij natte weersomstandigheden. Vervang daarom op tijd je ruitenwisserbladen. Download en print de voucher, ga langs bij je Hyundai-dealer en profiteer van onze speciale aanbieding. Een afspraak maken is niet nodig.

Zoek Hyundai-dealer

Cruciaal voor de veiligheid
Bijna alle automobilisten rijden veel te lang door met hun ruitenwissers. Goed werkende wissers zijn juist cruciaal voor de veiligheid op de weg, zegt brancheorganisatie BOVAG. Bij navraag onder 1.026 automobilisten blijkt dat 4 procent de ruitenwissers binnen de adviesperiode vervangt. Bijna 80 procent van de ondervraagden gaat pas over tot vervanging wanneer de ruitenwisser strepen maakt op de ruit, schrapende geluiden maakt, het rubber loslaat of als de wisser wordt afgekeurd bij de APK.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen