iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Naar je eigen muziek luisteren in de auto zónder koptelefoon

Met vier personen tegelijk naar verschillende muziek luisteren in één auto, zonder dat ze een koptelefoon op hoeven te zetten: Hyundai maakt het mogelijk met zijn nieuwe Separated Sound Zone-technologie, kortweg SSZ. De nieuwe technologie van Hyundai is sinds 2014 in ontwikkeling en zal naar verwachting binnen twee jaar gereed zijn voor productie. Bekijk de video:

Hoe werkt dat nu eigenlijk, die Separated Sound Zone-technologie? SSZ creëert en stuurt akoestische velden in de auto. Daardoor kan iedere inzittende geluiden horen die degene naast of voor hem niet hoort. De luidsprekers in de auto kunnen de sterkte van de geluidsgolven verminderen of verhogen zodat ze elkaar niet overlappen.

Smartphone verbinden via Bluetooth

Een koptelefoon is dus niet nodig om naar je favoriete band of dj te kunnen luisteren. Om van je eigen muziek te kunnen genieten met Separated Sound Zone-technologie is het alleen nodig om je smartphone via Bluetooth te verbinden. Telefoongesprekken voeren kan ook zonder dat de andere inzittenden mee kunnen luisteren of dit als storend ervaren.

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen