iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Maarten van der Weijden Foundation dit jaar ondersteund door Hyundai

Hyundai komt dit jaar in actie voor de Maarten van der Weijden Foundation. Zo zal dit jaar de opbrengst van de jaarlijkse Hyundai After Sales Winterinspectie naar een van de projecten van de MvdWfoundation gaan, en ondersteunt Hyundai de stichting met elektrisch vervoer.

Daarom overhandigde Anne Lobbes van Hyundai Motor Nederland onlangs een KONA Electric aan Maarten van der Weijden om zijn MvdWFoundation komend jaar te ondersteunen. ‘We ondersteunen Maarten en zijn foundation graag op deze manier, met concrete hulp en een concreet doel omdat we vierkant achter de doelstelling van de MvdWfoundation staan. Mooi om op deze manier ons steentje bij te dragen in onderzoek naar een ziekte die heel veel mensen treft en met elektrisch vervoer deze Foundation te ondersteunen waarbij zeer veel vrijwilligers betrokken zijn’, aldus Anne Lobbes.

Opbrengst 100 % naar onderzoek

De Maarten van der Weijden Foundation is opgericht met als doel het leven van kankerpatiënten te verbeteren. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks, voor de volle 100 % naar kankeronderzoek. De opbrengst van de jaarlijkse Hyundai After Sales Winterinspectie in november gaat naar een van de projecten van de MvdWfoundation, gericht op kanker bij kinderen. De Maarten van der Weijden Foundation is dankbaar dat Hyundai met de After Sales Winterinspectie geld zal inzamelen voor de Foundation. ‘De opbrengst zullen wij voor de volle 100 % besteden aan een onderzoek naar botverlies bij kinderen met kanker. Hierbij wordt onderzocht hoe botverlies in een vroeg stadium kan worden opgespoord en worden behandeld.’

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen