iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Een IONIQ Electric met Private Lease: al vanaf € 429,- per maand

Denk je er stiekem aan om elektrisch te gaan rijden, maar aarzel je nog? Bijvoorbeeld omdat je nog zit te dubben over afschrijving, onderhoud en andere kosten? Hyundai neemt alle twijfels bij je weg met de IONIQ Electric. Deze zero emissie-auto maakt elektrisch rijden namelijk praktisch haalbaar voor iedereen. Daarvoor zorgt onze speciale Hyundai Private Lease-aanbieding*. Vanaf € 429,- per maand stap jij in deze elektrische gezinsauto en wordt alles voor je geregeld. En met alles bedoelen we ook echt alles!

Bekijk aanbieding

Actieradius van 280 kilometer

Stel je eens voor, een gloednieuwe Hyundai IONIQ Electric bij jou voor de deur. Honderd procent elektrisch en met een rijbereik tot wel 280 kilometer. Voorzien van de modernste snufjes en veiligheidstechnieken en met genoeg ruimte voor 5 zitplaatsen en bagage. Zo’n ruime elektrische auto lijkt al gauw onbereikbaar, maar niets is minder waar.

Alles wordt voor je geregeld

Om ook privé met een honderd procent elektrische auto te kunnen rijden hoef je namelijk niet in een keer het hele totaalbedrag op tafel te leggen. Hyundai biedt de IONIQ Electric nu tijdelijk aan vanaf € 429,- per maand met Hyundai Private Lease. Daarmee hebben we alles voor je geregeld: de verzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, banden én reparaties. Alleen de elektriciteit komt er nog bij.

Een eigen laadpaal voor de deur

Maar ook daarmee helpen we je zoveel mogelijk. Het grote gemak van elektrische rijden is ‘tanken’ voor de deur. Kies je voor onze private lease-aanbieding, dan krijg je vanaf € 30,- per maand extra een eigen laadpaal van NewMotion voor de deur. Aan het eind van de looptijd is de laadpaal helemaal van jou.

En je krijgt ook nog eens een oplaadpas ter waarde van € 600,- cadeau waarmee je onderweg kunt opladen. Zo wordt elektrisch rijden pas echt onweerstaanbaar.

Alle voordelen van Hyundai Private Lease op een rij:

  • Vanaf € 429,- per maand met private lease
  • Inclusief gratis laadpas t.w.v. € 600,- zodat je overal in Nederland kunt laden
  • Eigen laadpaal vanaf € 30,- per maand
  • Inclusief haal- en brengservice bij onderhoud
  • Mogelijkheid tot grotere vakantie-auto
  • Laag eigen risico (€ 225,-)

Met zijn vanafprijs van € 33.995,- is de Hyundai IONIQ Electric de scherpst geprijsde volledig elektrische auto van dit moment. Daarbij biedt Hyundai vijf jaar garantie op de aandrijflijn, de besturing, de wielophanging en het remsysteem. Op de hoogvoltagebatterij van de IONIQ Electric geldt een garantie van acht jaar of 200.000 km, wat het eerst van toepassing is.

Nieuwsgierig geworden naar de Hyundai IONIQ Electric? Ontdek deze volledig elektrische auto op deze speciale pagina, en stel jouw ideale IONIQ Electric samen!

Bereken je maandbedrag

*Bekijk de details van deze actie op www.hyundai.nl/acties/privateleaseaanbieding

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen