iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

K-Pop-spektakel op 13 juni in AFAS Live

CSR, Paul Kim en Mi Sun Hiltermann zijn grote namen in de wereld van de K-Pop. Op dinsdag 13 juni kun je deze razend populaire artiesten bewonderen in AFAS Live in Amsterdam tijdens het 2023 Korean Culture Festival – powered by Hyundai. Bovendien maak je kans op fantastische prijzen, zoals een LG OLED-tv of 3 jaar rijden in een Hyundai KONA. Wees er alleen wel snel bij, want de tickets zijn gratis en op is op. Move with the K-Vibe!

Bestel jouw gratis tickets

CSR.

CSR

Met CSR heeft de organisatie een absolute wereldact binnengehaald. Sinds het debuut vorig jaar gaat het hard met de 7-koppige meidengroep. Leuk feitje: alle zeven zangeressen – Sua, Sihyeon, Yuna, Seoyeon, Duna, Geumhee en Yeham – zijn geboren in 2005.

Paul Kim.

Paul Kim

Behalve CSR kun je op 13 juni in AFAS Live ook genieten van Paul Kim. Deze Zuid-Koreaanse singer-songwriter is lid van de K-Popgroep GOMAK BOYS en maakte in 2014 zijn solodebuut met zijn eerste digitale single Would You Like a Cup of Coffee?

Mi Sun Hiltermann.

Mi Sun Hiltermann

Mi Sun Hiltermann is een succesvolle Nederlandse artieste met Zuid-Koreaanse roots. Met haar elektrische viool verwierf zij bekendheid in populaire muziekprogramma’s als Beat the Best, Holland’s Got Talent en Het Orkest van Nederland.

ABM Crew.

JayB Baby & ABM Crew

Ook in AFAS Live: JayB Baby & ABM Crew en Sarah. Zij zijn de Nederlandse winnaars van het K-Pop World Festival. JayB Baby & ABM Crew staat garant voor spectaculaire show en dans, terwijl Sarah de harten van het publiek steelt met aanstekelijke covers.

De Hyundai KONA.

Mooie prijzen

Op dinsdag 13 juni gaan de deuren van AFAS Live open om 17.00 uur. Vanaf 19.00 uur barst het K-Pop-spektakel los. Ook maak je kans op mooie prijzen, zoals een LG OLED-tv of 3 jaar rijden in een Hyundai KONA, een van de populairste compacte SUV’s ter wereld.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen