iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Een #zorgheldenauto voor al onze helden

Wat hebben Eva, Jerome, Inez, Floris, Joost, Jamie, Aida en Merel met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal actief in de zorg, maken in deze crisisperiode lange dagen en zijn enorm toegewijd. Alleen … ze hebben geen auto. En juist die kunnen ze in deze moeilijke tijden natuurlijk goed gebruiken. Daarom helpt Hyundai een handje door #zorgheldenauto’s ter beschikking te stellen aan deze kanjers. Zo zijn ook deze zorgverleners verzekerd van vervoer.

Als gevolg van het coronavirus wordt meer dan ooit een beroep gedaan op zorgverleners. Die draaien overuren en lopen flinke risico’s. Hyundai stelt auto’s beschikbaar aan zorgverleners die anders met het openbaar vervoer moeten reizen en daardoor meer risico lopen op besmetting. Met een eigen auto zijn deze zorgverleners bovendien veel flexibeler en kunnen ze sneller ter plekke zijn wanneer dat nodig is, zónder de stress die reizen met het openbaar vervoer in deze crisisperiode met zich meebrengt.

Onlangs namen Eva, Jerome, Inez, Floris, Joost, Jamie, Aida en Merel bij Hyundai Motor Nederland in Sassenheim hun #zorgheldenauto in ontvangst. Daarvan maakten wij de volgende beelden:

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen