iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai TV: dit is de nieuwe Hyundai i10

De allereerste Hyundai i10 – in 2008 – was een mijlpaal voor Hyundai. Deze bestseller zou jaren later uitgeroepen worden tot Beste stadsauto van Nederland. Nu presenteert Hyundai een spiksplinternieuwe Hyundai i10, alweer de derde generatie van deze compacte reus. Hyundai TV maakte de allereerste beelden van de auto.

Een van de bestverkopende modellen

De Hyundai i10 is sinds de introductie van de eerste generatie in 2008 uitgegroeid tot een zeer succesvolle auto. Net als zijn voorganger is de geheel nieuwe Hyundai i10 ontworpen, ontwikkeld en gemaakt in Europa. Sinds jaar en dag is de Hyundai i10 een van de bestverkopende modellen en belangrijk voor de groei van Hyundai.


Ontdek de nieuwe Hyundai i10

Nog meer technologische snufjes

Als Beste stadsauto van Nederland heeft de Hyundai i10 bovendien een reputatie hoog te houden. Daarom is hij op alle fronten nog verder geperfectioneerd. Behalve groter en ruimer is hij ook veiliger en slimmer, met nog meer technologische snufjes zoals Bluelink waarmee je op afstand via een smartphone-app diverse functies van de auto kunt bedienen.


Dit kun je allemaal met Bluelink

Extra sportieve uitstraling

Aan de buitenkant valt de nieuwe Hyundai i10 op door de vloeiende oppervlakken en scherpe carrosserielijnen. De brede grille geeft hem een extra sportieve uitstraling. Het interieur oogt extra breed doordat de luchtroosters in lijn liggen met de deurpanelen. Uiteraard bleef het praktisch gebruiksgemak – waar de i10 al jaren om bekendstaat – gehandhaafd.

Vraag de speciale i10-nieuwsbrief aan

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rond de nieuwe Hyundai i10? Schrijf je dan in voor de speciale i10-nieuwsbrief!


Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen