JD Power zet Hyundai Tucson op nummer 1

Hyundai scoort uitzonderlijk goed op het gebied van veiligheid, technologie en comfort. Dat blijkt uit de JD Power 2016 U.S. Tech Experience Index (TXI) Study. Zowel de Hyundai Tucson als de Genesis eindigde bovenaan in zijn klasse.

Leidend in de wereld
Het kwaliteitsonderzoek van JD Power in de Verenigde Staten is leidend in de wereld en derhalve van grote invloed op de Europese markt. Het instituut toetste de tevredenheid van kopers over comfort, veiligheid en techniek van hun nieuwe auto in de eerste 90 dagen na de aflevering.
 
De JD Power 2016 U.S. Tech Experience Index (TXI) Study onderzocht hoe auto’s scoren in de volgende categorieën:
 
·         Botsveiligheid
·         Comfort
·         Waarschuwingssystemen
·         Entertainment en connectiviteit
·         Navigatie
·         Smartphone mirroring
 
Slimme veiligheidsvoorzieningen
In Europa is de Hyundai Tucson een van de allerveiligste auto’s. Hij is uitgerust met diverse slimme technologieën die de kans op een ongeval verminderen. Maar ook op andere technologische gebieden behoort de Hyundai Tucson tot de meest complete voertuigen.
 
Smart Parking Assist System
Zo is de crossover als eerste Hyundai-model in Europa leverbaar met het Smart Parking Assist System (SPAS). Andere comfort-verhogende technologische voorzieningen zijn o.a. Smart Parking Assist System, Keyless entry, een elektronische handrem, een automatisch openende achterklep.
 
Navigatie
Informatie over routes en locaties is te zien op de centrale display. Het navigatiesysteem reageert snel en heeft altijd actuele informatie dankzij TomTom LIVE Services. Het abonnement hierop is zeven jaar gratis.

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties