iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai Private Lease: retourgarantie bij verlies baan

Private lease is een aantrekkelijke manier om als privérijder in een gloednieuwe Hyundai te rijden, zonder dat je daarvoor het hele bedrag direct moet betalen. Maar wat als je onverhoopt je baan kwijtraakt en niet meer aan je financiële verplichtingen kunt voldoen? Maak je daarover geen zorgen: wij nemen je auto gewoon terug, zonder boete. Dat noemen wij retourgarantie.

Een nieuwe auto private leasen is een grote stap. En we snappen heel goed dat je in deze onzekere coronatijd nog wat langer wikt en weegt bij het kiezen van een nieuwe auto. Hyundai neemt graag alle twijfels bij je weg. Daarom garanderen we dat jij jouw leaseovereenkomst kosteloos kunt beëindigen wanneer je door ontslag de auto niet meer kunt betalen. Dat is een van de zekerheden van Hyundai Private Lease.


Ontdek Hyundai Private Lease

 

Geen verborgen kosten

Behalve deze garantie kent Hyundai Private Lease nog veel meer zekerheden. Zo wordt alles voor je geregeld, zonder verborgen kosten. Bovendien heb je geen omkijken naar onderhoud, reparaties, banden, wegenbelasting en verzekering. En omdat het geen auto van de zaak is, ben je geen bijtelling verschuldigd. Het enige wat je betaalt is de brandstof.

De Hyundai IONIQ Electric (links) en KONA Electric.

Wanneer je als privérijder kiest voor een volledig elektrische Hyundai met Hyundai Private Lease, profiteer je ook nog eens van een aantrekkelijke overheidssubsidie van 4.000 euro. Zo wordt het voor particulieren nog aantrekkelijker om een emissievrije auto als de Hyundai KONA Electric of IONIQ Electric te gaan rijden.

Zelf je favoriete auto samenstellen

Hoe gaat jouw gloednieuwe Hyundai er uitzien? Dat bepaal je helemaal zelf. Met behulp van de Hyundai car configurator kun je heel eenvoudig jouw favoriete leaseauto samenstellen. Je bepaalt de looptijd die bij jou past en je stelt een maximum jaarkilometrage in.


Stel leaseauto samen

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen