iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Met deze rallyauto gaan we voor de wereldtitel

Met deze vernieuwde, indrukwekkende rallyauto doet Hyundai dit jaar een gooi naar de rijderstitel en de constructeurstitel in het FIA World Rally Championship (WRC). De technici van Hyundai Motorsport hebben de afgelopen maanden alles in het werk gesteld om de Hyundai i20 WRC optimaal te preparen voor het nieuwe WK-seizoen.

Rallyauto Hyundai i20 WRC 2019.

Rally van Monte Carlo

Het wereldkampioenschap rally gaat traditioneel van start met de legendarische Rally van Monte Carlo (24-27 januari). Het is het zesde achtereenvolgende seizoen dat het fabrieksteam van Hyundai Motorsport meedoet aan het WRC.

De rallyauto Hyundai i20 WRC waarmee Hyundai Motorsport deelneemt aan het wereldkampioenschap rally is razendsnel. Hij heeft de beschikking over 380 pk en haalt een topsnelheid van ruim 200 km/u.

Rallyauto Hyundai i20 WRC 2019.

Ontdek de Hyundai i20

De Hyundai i20 WRC waarmee wordt gereden in het WK rally is een ultra-sportieve kopie van de Hyundai i20 zoals die bij de Hyundai-dealer in de showroom staat. Deze productieversie wordt aangedreven door 1.0 T-GDI-turbobenzinemotor.

Deze krachtbron blinkt uit door zijn indrukwekkende prestaties en lage brandstofverbruik. Er is keuze uit een handgeschakelde vijfversnellingsbak en een nieuwe zevenversnellingsbak met dubbele koppeling (7DCT).

De Hyundai i20 met 1.0 T-GDI-turbobenzinemotor.

Kom gratis proefrijden

Benieuwd naar de Hyundai i20? Kom hem gewoon eens uitproberen. Er is altijd wel een Hyundai-dealer bij jou in de buurt.

Maak een gratis proefrit

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen