Hyundai klaar voor 'Rally van de tienduizend bochten'

Hyundai is klaar voor de Rally van Corsica. De Belgische vicewereldkampioen Thierry Neuville is uit op revanche na zijn mislukte optredens in de rally’s van Monte Carlo en Zweden, maar wil na zijn podiumplek in de Rally van Mexico hogerop. Teamgenoot Hayden Paddon van Hyundai Motorsport kende een uitstekende generale. De Nieuw-Zeelander eindigde een week voor Corsica als tweede in de Rally van San Remo, een wedstrijd die altijd garant staat voor spektakel. En een spektakel werd het! Kijk maar!

De Rally van San Remo geldt als voorbereiding op de Rally van Corsica, een van de wedstrijden uit het World Rally Championship waarin Hyundai een van de grote favorieten is. Deze WK-wedstrijd is de eerste rally van het seizoen die volledig op asfalt wordt verreden en wordt ook wel de rally van de tienduizend bochten genoemd. Daarmee wordt verwezen naar de talrijke bochtige bergweggetjes op het Franse eiland die de rallyrijders aandoen. Bekijk de preview.

Alles over de Hyundai i20
Onze rallyauto Hyundai i20 WRC is gebaseerd op onze productieauto Hyundai i20. In de klasse van de compacte hatchbacks versloeg hij onlangs nog gevestigde namen als de Volkswagen Polo, de Opel Corsa, de Citroën C3 en de Renault Clio. Benieuwd naar de Hyundai i20?


Alles over de Hyundai i20

Lees ook

LAATSTE BERICHTEN

Meer berichten

Facebook reacties