iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Geen paniek, bij ons is Pechhulp gewoon gratis!

Veel mensen betalen erg veel voor hun pechhulpverzekering. Of ze zijn dubbel verzekerd. Hoe zit dat eigenlijk bij u? Check voor de gein eens uw pechhulpverzekering … betaalt u ook onnodig hoge of zelfs dubbele kosten? Nou, dat kan ook anders!

Bij Hyundai vinden we dat zoiets gratis hoort te zijn. Want zeg nou eerlijk: iedereen heeft wel eens een lekke band of een lege accu. Vette pech, kan gebeuren. Daarom krijgt u van ons levenslang hulp bij pech onderweg, 24 uur per dag, 7 dagen per week en waar dan ook in Europa. Dus ook in uw woonplaats voor de deur van uw eigen huis! Zoals wij al zeiden: gratis!
 

Geen onaangename verrassingen
Het enige wat wij van u vragen is dat u uw auto volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden bij de Hyundai Erkend Reparateur. Want dan weten wij – en u! – namelijk zeker dat elke reparatie perfect wordt uitgevoerd, met gebruik van originele onderdelen en door vakkundige monteurs. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wel zo fijn, toch?
 
Bovendien, voor u als Hyundai-rijder is hierdoor een lidmaatschap van bijvoorbeeld de Wegenwacht of Route Mobiel overbodig!

Met maximale kwaliteit het verst
Waarom een gratis pechhulpverzekering als veel andere partijen daar wel geld voor rekenen? Omdat wij vinden dat je door het bieden van maximale kwaliteit het verst komt. Het onderhoud aan uw auto moet perfect zijn, net als de service die wij onze klanten verlenen.
 
Klantbelofte
Hyundai streeft naar maximale klanttevredenheid. En dat doen we op allerlei manieren. Een goede service, een correcte dienstverlening: alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om de optimale service te leveren. Zoals u kunt lezen in onze Klantbelofte.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen