iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Liefdesverklaring aan de Hyundai i30 N

Pret met de i30 N knetterraket! We lezen niet vaak zo’n uitnodigende kop boven een rijtest, dus onze aandacht is direct getrokken. Als direct daarna ook nog eens een heimelijke liefdesverklaring volgt aan het adres van de Hyundai i30 N – ik moet eerlijk bekennen dat ik verliefd ben – weten we het zeker: dit is misschien wel de hartstochtelijkste recensie van 2017. Of in ieder geval de gepassioneerdste. Bekijk de video!

De hot hatch-verrassing van 2017

De tweede kennismaking van Evelin Dorssers met de Hyundai i30 N – eerder al testte ze onze hot hatch op circuit Zolder – bevestigt wat de journalist van FemmeFrontaal al wist: de Hyundai i30 N is dé hot hatch-verrassing van 2017!

Het geluid werkt verslavend

En dan, het geluid! Hij knettert nog harder dan mijn vriend op de wc. Het uitlaatgeluid is echt, dus niet elektronisch, en geregeld door een klep in het uitlaatsysteem. Ik blijf maar terug- en opschakelen om dit geluid te horen, het werkt verslavend.

 

Alles over de Hyundai i30 N

Benieuwd wat de Hyundai i30 N allemaal nog meer kan? Waarom hij ook wel de Bochtenkoning wordt genoemd? Wat het N Grin Control System precies inhoudt? Dan moet je zeker een kijkje nemen op onze speciale Hyundai i30 N-pagina.

Ontdek de Hyundai i30 N

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen