iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Autovisie over de nieuwe TUCSON: ‘Een prima allrounder’

Een prima allrounder, is de eerste indruk van Autovisie na een testrit in de nieuwe Hyundai TUCSON. Jaco Bijlsma, hoofdredacteur van het automagazine, had het genoegen om de kersverse SUV als een van de eersten uit te proberen en is behalve over zijn rijkwaliteiten zeer te spreken over zijn looks: Een heel sterk punt van deze auto is het design dat je het gevoel geeft een klasse hoger in te stappen. En eenmaal binnen blijft die indruk intact en dat is goed gedaan. Deze auto geeft je vooral een rijk gevoel terwijl hij toch betaalbaar is gebleven. Benieuwd naar de volledige rijimpressie? Bekijk de video hieronder.

Walkaround-video Hyundai TUCSON

Wist je dat de nieuwe TUCSON wordt gebouwd in de hypermoderne Hyundai-fabriek in Tsjechië? De exemplaren die hier van de band rollen zijn bestemd voor de Europese automobilist. Voor andere markten bouwt Hyundai de TUCSON ergens anders. Waarom? Dat is een van de vragen die Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen je in deze uitvoerige walkaround-video uitlegt. Ook legt hij uit waarom de TUCSON je niet onopgemerkt volgt of passeert.

Scherpe prijzen Hyundai TUCSON

De nieuwe Hyundai TUCSON is in alle opzichten een revolutionaire auto: niet alleen vanwege zijn flamboyante design, slimme technologieën en uitgebreide veiligheidsuitrusting, maar ook door zijn zeer rijke standaarduitrusting en enorm scherpe prijzen. De nieuwe TUCSON is er al vanaf € 34.995.

Voor dat scherpe bedrag krijg je de Hyundai TUCSON 1.6 T-GDI 48V in i-Motion-uitvoering, een al zeer luxe SUV met onder meer 17-inch lichtmetalen velgen, Digitale Radio (DAB+), een volledig digitaal instrumentenpaneel (10,25-inch) en een achteruitrijcamera. Meer weten over de TUCSON?


Ontdek de nieuwe Tucson

 

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen