iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Eerste impressie nieuwe Hyundai i30 Wagon!

Gaat de stationwagonversie van de nieuwe Hyundai i30 er net zo indrukwekkend uitzien als de hatchback? Het antwoord volgt op de Autosalon van Genève, want daar is de onthulling van de Hyundai i30 Wagon. Wel kunnen we je nu al deze allereerste impressie laten zien. Veelbelovend, toch?

Als we de designers moeten geloven belooft de Hyundai i30 Wagon minstens zo fraai te worden als de hatchback. Hij beschikt over dezelfde designelementen, features en veiligheidsvoorzieningen als de vijfdeurs en natuurlijk gaan we de Hyundai i30 Wagon vooral herkennen aan de Cascade-grille.
 
Coupéachtige silhouet
‘De taps toelopende daklijn en de dynamische proporties geven de Hyundai i30 Wagon een bijna coupéachtige silhouet’, aldus Thomas Bürkle, Chief Designer bij Hyundai Design Centre Europe. ‘Het slanke en dynamische profiel wordt verder benadrukt door een chromen omlijsting van de zijruiten.’


LEES OOK:

Voor 20.495 euro rijd je al de nieuwe Hyundai i30 hatchback!Livestream vanuit Genève
De wereldpremière van de Hyundai i30 Wagon vindt plaats op dinsdag 7 maart op de Autosalon van Genève en is vanaf 8.15 uur live te volgen via onze livestream.
 
Blijf op de hoogte
Wilt u niets missen van al het Hyundai-nieuws op de Autosalon van Genève? Houd dan deze website goed in de gaten! Of meld u aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.

Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen