iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

3 keigoede redenen om iMotion te lezen

Ken jij iMotion al, het glossy magazine dat twee keer per jaar op de deurmat valt bij onze Hyundai-rijders? Dit mooie tijdschrift kun je nu ook (onderaan dit artikel) digitaal doorbladeren, helemaal gratis en voor niets! Waarom het absoluut de moeite waard is om iMotion te lezen? Wij geven je 3 keigoede redenen:

  1. De KONA flirtfactor – De KONA is Hyundai’s allernieuwste model. En niet zomaar een nieuw model, maar eentje die de kunst van het verleiden naar een nog hoger level tilt. Kun jij de aantrekkingskracht van deze SUV weerstaan? Lees het en je weet het!

  2. Geruisloos over een eiland – Ooit op Ameland geweest? Oké, het is niet naast de deur, maar van een bezoek aan dit wonderschone Waddeneiland krijg je geen spijt. En al helemaal niet als we je vertellen dat je er gratis in een elektrische Hyundai kunt rijden.

  3. Snel, sexy, ruim of allround? – Stel, je moet uit vier verschillende modellen jouw favoriete Hyundai i30 kiezen, waar ga je dan voor? Voor snel? Voor sexy? Voor ruim? Of voor allround? Oef, lastige keuze, maar geen paniek: met deze keuzewijzer helpen we je snel en eenvoudig te beslissen. En het is nog leuk ook.

Lees hieronder het magazine iMotion.

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen