iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Dit zijn de prijzen van de nieuwe Hyundai i10

Hyundai heeft de prijzen van de nieuwe i10 bekendgemaakt. De rijk uitgeruste nieuwkomer in de klasse van de compacte auto's is er al vanaf € 12.995,-. Benieuwd naar alle prijzen?

Check prijzen Hyundai i10

 

De nieuwe Hyundai i10 is er in drie verschillende uitvoeringen: i-Drive, Comfort en Premium. Daarnaast kun je kiezen voor het Smart Pack (meerprijs: € 1.095,-). Dit optionele pakket met tal van handige features is alleen verkrijgbaar op de Comfort en maakt de nieuwe Hyundai i10 nog completer.

De nieuwe Hyundai i10 is er in drie verschillende uitvoeringen: i-Drive, Comfort en Premium.

Toonaangevend in zijn klasse

De Hyundai i10 is een van de bestverkochte modellen in de klasse van de compacte auto’s. Wat betreft ruimte, comfort, rijkwaliteit en betrouwbaarheid is de Hyundai i10 toonaangevend. Behalve met zijn scherpe prijzen valt de nieuwe Hyundai i10 op door heel veel technologische vernieuwingen.

Nieuwe app Hyundai Bluelink

Neem bijvoorbeeld het gloednieuwe Hyundai Bluelink. Hiermee kun je via een smartphone-app diverse functies van de nieuwe Hyundai i10 op afstand bedienen, zoals het regelen van de airco, het vergrendelen en ontgrendelen van de portieren en het eenvoudig lokaliseren van jouw auto.

De Hyundai i10 is een van de bestverkochte modellen in de klasse van de compacte auto’s.

Toegang tot LIVE Services

Kies je voor een navigatiesysteem, dan is dat inclusief toegang tot LIVE Services. Deze dienst biedt tot op de minuut actuele informatie aan over weer, verkeer, snelheidscamera’s (waar dat wettelijk is toegestaan) en actuele informatie over Hyundai-dealervestigingen in de omgeving.

Alles over de nieuwe Hyundai i10

Benieuwd wat de nieuwe Hyundai i10 allemaal nog meer te bieden heeft? We vertellen je er alles over op de speciale Hyundai i10-pagina.

Ontdek de nieuwe Hyundai i10

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen