iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Campings met een laadpaal, gewoon in Nederland

Je kunt je elektrische Hyundai op steeds meer plekken opladen. Ook op vakantie gaan is geen probleem, zeker niet als ook de camping waar je verblijft aan laadpalen heeft gedacht. We hebben er drie voor je uitgezocht, en ze zijn nog hartstikke leuk ook!

Hyundai wil elektrisch rijden zo toegankelijk mogelijk maken. We bieden daarom niet alleen de meest uiteenlopende geëlektrificeerde modellen, maar denken ook na over hoe we het opladen van elektrische auto’s nog makkelijker kunnen maken. Zo heeft Hyundai sinds 2019 een partnership met Vattenfall inCharge voor de levering van toekomstbestendige laadoplossingen. En we gaan samenwerken met Jedlix, marktleider in slim laden.

Goede laadinfrastructuur

Hoe meer openbare laadpunten Nederland telt, hoe beter. Een goede laadinfrastructuur zorgt ervoor dat je met je elektrische auto nooit meer lang hoeft te zoeken naar een laadpunt. Fantastisch natuurlijk dat je ook als kampeerder op je wenken bediend wordt. Bij onderstaande drie campings kun je jouw elektrische Hyundai gewoon opladen wanneer jij dat wilt en tegelijkertijd genieten van je welverdiende vakantie.

Overnachten in een duinlodge

Vanaf de camping binnen 100 stappen op het strand van Bloemendaal staan? Dat kan als je logeert bij camping de Lakens, middenin Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Wij zien het al helemaal voor ons: na een dagje surfen een wandeling langs de branding en eindigen in de Wellnessbus, waar je een heerlijke massage neemt of de sauna induikt. Bij camping de Lakens kampeer je in de meest bijzondere accommodaties, van een beachdome tot een duinlodge, en er wordt van alles georganiseerd. Wat dacht je van het Surfana Festival, een buitenluchtbioscoop of een silent disco?

Camping de Lakens, Zeeweg 60, Bloemendaal aan Zee
4 laadpalen

Rustig plekje aan een bospad

In het Drentse Nationaal Park Dwingelderveld ligt camping de Noordster. Het bosgebied is zoveel mogelijk onaangeroerd gebleven, waardoor je altijd een uniek en rustig plekje aan een bospad hebt. Op deze plek kan je ook winterkamperen of verblijven voor een langere periode. Met een indoor speelruimte, een minigolfbaan en het hele jaar door spannende speurtochten in de Kruimelpaden is deze camping fantastisch voor kinderen en hun ouders, maar dat niet alleen: boek je een Opa & Oma weekend, krijg je 20 % korting op je verblijf!

RCN Vakantiepark de Noordster, de Noordster, Dwingeloo
2 laadpalen

Broodjes bij het kampvuur

Van boslodges en safaritenten tot je eigen camping gear. Van de 268 plekken bij de Lemeler Esch is er altijd wel een dat bij jou past. Hier vind je rust, ruimte en natuur. Over dat laatste geven de eigenaren trouwens graag op een subtiele manier iets mee, waardoor zij al een aantal jaren de Gouden Green Key, hét duurzaamheidskeurmerk voor de branche, ontvangen. Ook hier komen kinderen niets te kort. Er is een speelbos, een speelvijver, een hooiberg met een speeltrekker, een kindertheater en een houtvuur waar broodjes worden gebakken.

Natuurcamping de Lemeler Esch, Lemelerweg 16, Lemele
2 laadpalen

Ontdek elektrisch rijden

Wil jij ook met een elektrische of hybride Hyundai op vakantie? Onze range milieuvriendelijke auto's wordt steeds groter!


Onze range

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen