iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Autodelen met Hyundai, nu ook op Ameland!

Ooit weleens op Ameland geweest? Moet je gewoon eens doen! Prachtig eiland, eindeloze natuur, heerlijk even helemaal weg van alle hectiek. En als je er dan toch bent, leen dan eens een van de vier Hyundai’s IONIQ die permanent op Ameland gestationeerd zijn. Dat is niet alleen heel erg leuk en superhandig, maar ook nog eens hartstikke duurzaam.

Gratis rijden
Een Hyundai IONIQ lenen kan op twee locaties op Ameland: op Vakantiepark Klein Vaarwater in Buren en Camping Roosdunen in Ballum. Als gast van een van deze twee vakantieverblijven kun je gratis gebruikmaken van een van de Hyundai’s IONIQ.

Lekker toeren
Een boodschapje doen bij de supermarkt, vrienden ophalen van de veerboot, een van onze vier gezellige dorpjes bezichtigen of gewoon lekker toeren over het eiland: alles wordt nog leuker in een van de Hyundai’s IONIQ.

Keuze uit drie aandrijfsystemen
De Hyundai IONIQ is een bijzondere auto. Het is namelijk het eerste model ter wereld dat geleverd wordt met keuze uit drie aandrijfsystemen: volledig elektrisch, hybride en plug-in hybride. Op Ameland kun je kiezen voor een IONIQ Hybrid of een IONIQ Electric

Verduurzaming van Ameland
De voertuigen maken deel uit van een speciaal autodeelproject. Je ‘leent’ dus als het ware de auto. Handig voor als je zelf geen auto bij je hebt op Ameland. Met dit autodeelproject op Ameland wil Hyundai in samenwerking met Vakantiepark Klein Vaarwater en Camping Roosdunen een bijdrage leveren aan de verduurzaming van het Waddeneiland.

Niet meer afhankelijk
In 2007 besloot de gemeente Ameland namelijk om in de toekomst volledig zelf in zijn energiebehoefte te kunnen voorzien. Het Waddeneiland wil niet meer afhankelijk zijn van bijvoorbeeld aardgas en elektriciteit van het vasteland. De inzet van de elektrische Hyundai’s IONIQ moet daar een steentje aan bijdragen.

IONIQ Car Sharing in Amsterdam
Voor Hyundai is het autodeelproject op Ameland het tweede IONIQ Car Sharing-programma in Nederland. In Amsterdam worden honderd volledig elektrische Hyundai’s dagelijks gebruikt. Wie in de hoofdstad een Hyundai IONIQ wil boeken gebruikt daarvoor een speciale app.

Alles over autodelen met Hyundai
Benieuwd naar de fantastische voordelen van autodelen in Amsterdam of op Ameland? Voor jezelf of tot wel 5 personen plus bagage? Wij hebben alles keurig voor je op een rijtje gezet:


Zo werkt IONIQ Car Sharing

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen